Over Bart Reinigt

Hoge eisen

Bart Reinigt is opgericht in 2019 door Bart Spanjer. Na ruim 10 jaar ervaring te hebben opgedaan in de schoonmaakbranche besloot Bart de stap naar een eigen bedrijf te zetten. Dit vanuit de wens zich helemaal te richten op ondernemers en particulieren die hoge eisen stellen aan de uitstraling van hun pand of huis.

Uw schoonmaakwens is onze passie!

Bart Reinigt heeft een passie voor het échte schoonmaakwerk. Dat betekent secuur en nauwkeurig, maar ook betrouwbaar en met aandacht voor de klant. En full-service! Voor alles dat vervuild kan raken, hebben wij de kennis, ervaring en modernste apparatuur in huis. Voor de dieptereiniging van een grootkeuken en sanitair, tot gevel- en zonnepaneelreiniging. Wij nemen zelfs het voorraadbeheer van uw schoonmaakproducten, zoals zeep en toiletpapier, uit handen.

Wij leveren maatwerk

Bart reinigt houdt van goede communicatie en eerlijke prijzen. Wij komen altijd kosteloos en vrijblijvend langs om uw wensen in kaart te brengen en een passende prijsopgaaf te maken. Daarbij wordt niet met de vierkante meterprijs gewerkt, zoals bij veel schoonmaakbedrijven gebruikelijk is.

Bekijk alle diensten