Boeiranden & Gevelreiniging

Uw bedrijfspand of woning* er representatief en uitnodigend uit laten zien? De buitenmuur reinigen of uw boeien schoonmaken, maakt een enorm verschil. Graffiti, vuil en groene aanslag verwijderen wij eenvoudig met onze professionele producten.

Boeiranden reinigen

Regelmatig de boeiboorden schoonmaken, verlengt de levensduur. Wij ontdoen uw boeiranden en windveren van zand, mos en algen zodat ze er weer als nieuw uitzien. Uw boeien reinigen wij uiteraard alleen met kwaliteitsproducten.

Onze gevelreinigers

Wilt u uw gevel laten reinigen? Wij verwijderen groene aanslag en ophopend vuil, maar ook graffiti. Daartoe gebruiken wij de nieuwste apparatuur en de beste schoonmaakmiddelen.

Gevel reinigen kosten

Wij houden van eerlijke en transparante prijzen. Wij offreren dan ook niet aan de hand van een vierkante meterprijs, maar komen graag kosteloos bij u langs voor een passende prijsopgave.

*Vanwege ons specialistische werk en strakke planning kunnen wij deze dienst alleen leveren bij particulieren die in het bezit zijn van een vrijstaande woning met vrije achterom.

Meer diensten