Zonnepaneel reiniging

Zonnepanelen laten reinigen

Wist u dat vervuilde zonnepanelen tot 25% rendement kunnen verliezen? Een zonnepaneel schoonmaken dient daarom jaarlijks te gebeuren, vanaf het derde jaar na aanschaf. Wij reinigen zonnepanelen op vakkundige wijze met osmosewater. Dit laat geen mineralen achter, waardoor een optimaal resultaat behaald wordt. Uw zonnepanelen laten reinigen? Wij hebben ruime ervaring met zonnepaneel-reiniging van bedrijfspanden en particuliere woningen*.

Reinigen zonnepanelen verlengt levensduur

Wist u dat het vuil uw zonnepanelen aantast? Zonnepanelen schoonmaken levert u dus niet alleen meer energie op, het verlengt ook de levensduur van uw kostbare panelen. Nog een goede reden om uw zonnepanelen elk jaar te laten reinigen.

Zonnepanelen reinigen prijs

Wij houden van eerlijke en transparante prijzen. Wij maken dan ook geen vierkante meterprijs, maar komen graag kosteloos bij u langs voor een passende prijsopgave.

*Vanwege ons specialistische werk en strakke planning kunnen wij deze dienst alleen leveren bij particulieren die in het bezit zijn van een vrijstaande woning met vrije achterom.

Meer diensten