Glasbewassing

Glazenwassers

U zoekt een glazenwasser waar u van op aan kunt? Die streeploos uw ramen wast, flexibel is en zijn afspraken nakomt? Dat doen wij, maar we doen nog meer! Zo gebruiken wij osmosewater zodat er geen mineraalresten achterblijven en u langer kan genieten van het stralende resultaat. En voor ons is het glashelder: natuurlijk maken wij ook de kozijnen schoon. Wij werken met korte lijntjes en zijn daardoor erg flexibel.

Tot 16 meter hoog

Wij mogen bij veel bedrijven de professionele glasbewassing verzorgen. Wij kunnen tot 16 meter hoog uw ramen en kozijnen reinigen. Daarnaast kunnen wij bij particulieren*de glasbewassing doen en serres en overkappingen schoonmaken.

Hoeveel kost een glazenwasser?

Wij werken transparant en willen een betrouwbare partner zijn voor uw glasbewassing. Wij rekenen daarom niet met de standaard vierkante meterprijs, maar komen graag kosteloos bij u langs voor een passende prijsopgave.

*Vanwege ons specialistische werk en strakke planning kunnen wij deze dienst alleen leveren bij particulieren die in het bezit zijn van een vrijstaande woning met vrije achterom.

Meer diensten